tisdag 10 februari 2009

adastra rises!

Nya satsningen i svensk CS Source är här! Alla i laget ingår i Sveriges NationsCup-lag och går nu under namnet adastra efter att lurat bakom \ taggen ett bra tag. Det är välkända namn som ingår i lineupen förutom hye som ni redan vet sponsrar landslaget med server.

major: Vi hoppas såklart på top10 eu asap. <3

adastra

major
hye
nordQvist
vizzion
maths
Mazzah^ (Manager)

GL GL GL
Continue Reading...

g4u med spelarbyte

Games4u som nyligen lirade SGL har nu gjort en ändring i sin lineup. Den lineupen vi tidigare presenterade inför SGL matchen har nu blivit officiell. Friberg får tyvärr lämna plats för toox och vink :/.

Flytten från PAUSE gick bra då laget har vart lite på glid på senaste tiden. Vi såg vailent försvinna för ett tag sedan och efter det har det vart inaktivt för det mesta. Nu hoppas vi på att vi får se ett aktivt bra svenskt lag göra bra ifrån sig i SGL.

Statement från toox

Efter att vailent inte hade mycket tid över till laget och därmed uteblev ur pause-gaming laget så har vi haft svårigheter att hitta den sista spelaren. Flowah som det funkade bra med bara försvann i flera dagar utan att höra av sig vilket han fortfarande inte har gjort. Vi har tryat olika spelare utan någon vidare framgång, och även en/flera spelare i linen hade en tendens att försvinna lite random då och då, vilket fick allt att kännas helt oseriöst från hans/deras sida. Jag såg en möjlighet att spela under Games4u, så jag snackade med grabbarna och vi kom fram till denna line som känns riktigt bra. Apothysis, Farre och IsbjörN är duktiga spelare som kommer bli uppnappade vilken dag som. Vi hyser inget agg gentemot varandra och jag önskar grabbarna lycka till i framtiden!

Games4u.css

cem
vink
toox
Xz1L
artistic

Det är fortfarande oklart om PAUSE satsar vidare med dom spelare som finns kvar i lineupen, vi säger iaf GL HF!
Continue Reading...

excello.css is no more!

Vi skrev senast om excello när ett spelarbyte var i full fart då fOLKE ersatte ChaNge. Nu ser det ut som klanen har gått i graven då fOLKEs internet har vart nere ett bra tag och kazze har tappat motivationen på vägen.

Lineupen för excello.css var

fOLKE
smack
enzyM
kazze
Wayne

Vi önskar killarna lycka till i kommande projekt i framtiden!
Continue Reading...
 

Blogroll

Site Info

SOURCE QUIZ

SOURCE QUIZ

MAOOROOO

This interactive crossword puzzle requires JavaScript and a reasonably recent web browser, such as Internet Explorer 5.5 or later, Netscape 7, Mozilla, Firefox, or Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved to your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top of the page to allow the puzzle to load.

Text

En Svensk CS Source Blog Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template