torsdag 15 januari 2009

PAUSE foldar!

Det tog 1½ vecka för laget att folda, men det var inte för att folk leftade eller klagade efter LAN. Detta var en test-line och det borde vi ha flera av i sverige! Nu gick det inte så bra denna gången. Förklaringen till att laget la ner var för att dom passade inte ihop helt enkelt! Bättre lycka nästa gång!

Brasken: funkade inte, vi sög. Vi praccade på men inget hände, vi funkade inte tillsammans.

toox: efter 2 veckors provspelande med varandra, så tycker vi inte att det kändes rätt. Vart inte så mycket frammåt för laget i helhet heller. Vi är inte ovänner på något sätt, och detta va ett beslut vi tog inom laget.

PAUSE test lineup!

toox
fake
folke
Brasken
Isbj0rN

Vi hoppas på att spelarna hittar ett nytt lag snart. GL alla!
Continue Reading...

GRUPPEN...

the movie 2 är under produktion, redigering och skapelse! Förra filmen var en succé men den tog också ett år att göra! Får se om imme kan göra filmen på 11 månader nu ^^
Continue Reading...
 

Blogroll

Site Info

SOURCE QUIZ

SOURCE QUIZ

MAOOROOO

This interactive crossword puzzle requires JavaScript and a reasonably recent web browser, such as Internet Explorer 5.5 or later, Netscape 7, Mozilla, Firefox, or Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved to your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top of the page to allow the puzzle to load.

Text

En Svensk CS Source Blog Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template