lördag 22 november 2008

4Kings med nytt lag(MIX?)

Lagen kommer, lagen går. Nya satsningar kommer och satsningarna dör ut. Nu tänds ett nytt ljus på himmel om än oklart hur det kommer att bli. Med nya 4Kings med en minst sagt spektakulär line-up. Det rör sig om en satsning med 3 engelsmän, en spanjor och en stackars svensk. Vilket är ingen mindre än major själv.

I organisationens front ser vi inga mindre än Javax (såklart) och pez, men sedan blir det lite roligare. När man tar sig en titt på lineupen:

adamaski
cauzed
jakem
dumbazo
major

Hur detta kommer att gå vet vi ingenting om ännu, men klart är att det är en utav de märkligare lagen/mixlagen vi sett hittils. Vi önskar självfallet major lycka till, och vi kommer ABSOLUT dela med oss utav alla rages vi får ta del av ifrån major himself.

- ESL 4K
Continue Reading...

AIMAZING ICY-BOX #4 EXTRA!

VI följde igår dramatiken mellan mTw.AMD och AIMAZING både på irc och diverse community sidor. En missad runda på kajas demo fick tyskarna att se rött! vi kan du med glädje skriva detta.

mTw.AMD
vet att Icy-box adminsen gjort fel och har dragit sig ur re-matchen mot AIMAZING! Detta är riktigt bra nyheter för den svenska men även europeiska scenen och striden mot tyskarna! Nu kommer vi få se ett svenskt lag mot zOo i LB-FINAL!

AIMAZING vs fi zOo
Söndag, 19:00
Map: TBA
SourceTV: TBA

Sportsligt av mTw.AMD och vi hoppas att tyskarna har lärt sig en läxa!

- Anonym säker källa
Continue Reading...

Motgångar och motbjudningar

Medans vissa sitter hemma, frossar lite hårdbröd och sköljer ner det med ett glas oboy så unnar sig vissa med en pizza. 14:40 på en lördags dag, i det här fallet är det larZon som är boven i dramat. Vilken pizza han har förtärt återstår att se men vi kan komma tillbaka med en intervju. Stay tuned.

(14:43:48) -› +larZon` is now known as +larZon`pizza

UPDATE (16:19:)
(16:19:05) -› +larZon`pizza is now known as +larZon`
Continue Reading...

THESGL SS omgång 3!

Gruppspelet går mot sitt slut med den sista omgången nu spelad! De svenska resultaten ser ni nedan

TCM tog sin seger på 3M-gaming och går mot gruppsegern. Olyckligt 14-16 mot Mirage och nu seger mot T-scuba så gjorde Prestigeous en riktigt bra turnering. Jobba på killar! Grupp F där 2 svensk-lag leder gruppen. Matchen som är kvar är just mellan svenskarna och kamp om gruppsegern. Omgångens kalkon får vara Druidz som lirade lika mot HunCore. Druidz var redan klara gruppsegrare och kanske chillade lite för mycket i den matchen. versatile i Grupp K är sista svenska lag i turneringen
och går upp mot EfNa för den sista slutspels-platsen.
(om 2 från varje grupp går vidare dvs.)


Grupp D

Prestigeous 16-10 fi T-Scuba

Grupp E
TCM 16-10 pt 3M-GAMING

Grupp F
Team OwnIT 16-8 G^Merz.
Majesty.css 10-16 kuninkaat

GRUPP G
xVera 0-1 no Megaballers

GRUPP J
Druidz 15-15 hu HunCore

GRUPP K
versatile-Gaming -ska spelas- hu E.f.N.a._

Det går riktigt bra för svensklagen och vi önskar alla lycka till i slutspelet ! hya~

- SGL
Continue Reading...

Fighten Round 2

Nu ser det mörkt ut för vissa i den svenska scenen! En del personer har tagit sig in i nerd-ragen som spridit sig på sourcebasens forum. Vad kommer egentligen hända på Dreamhack Winter 2008? Kan vi slå i35 alla fighter? ELLER blir det bara mycket skitsnack och liten verkstad?

Vi har kommit över en bild som tros förutspå framtiden!



Källan är anonym när det gäller bilden, men han/hon har jobbat som spåhäxa i flera år!

Slutsats: Ett skrik som toox tar skada av ingame och... det får vi se :)

*toox slår tillbaka!


(foto: sourcebasen.se)

- ANONYM
Continue Reading...
 

Blogroll

Site Info

SOURCE QUIZ

SOURCE QUIZ

MAOOROOO

This interactive crossword puzzle requires JavaScript and a reasonably recent web browser, such as Internet Explorer 5.5 or later, Netscape 7, Mozilla, Firefox, or Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved to your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top of the page to allow the puzzle to load.

Text

En Svensk CS Source Blog Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template