måndag 15 december 2008

Lagstatus

Nu dog ännu ett lag. Druidz lägger ner source och vi är inte förvånade över detta. Scenen består av satsningar och INGET annat! Vi hade NoA, 4Kings, klassfest(ez) och även zEx förr. Vi kan lägga in dignitas också om ni vill. Då tänker alla där ute.. vafan det är ju lag från förr?? JA det är det. Scenen är på gliiiid killar&tjejer! Det är dags att ta tag i detta. Bara denna månad typ så har 5 klaner inte hållit.

AIMAZING [No comment]
TCM [Byte av spelare]
Druidz [3 lämnade och laget la ner efter LAN]
Pause [Inte aktiva, la ner DIRR]
Mortifer [Byte av spelare]
Gamla TCM [La ner efter LAN]

Jag tog med gamla TCM för dem höll inte heller länge. Hur ska folk kunna bli bra när alla lag lägger ner? Man får läsa hela tiden på irc att folk lämnar av samma anledningar hela tiden. Varför skapa ett lag med polare och joina en bra orga för att sedan lägga ner om någon månad? Detta förvärrar bara vår scen.

AIMAZING och Klassfest[ez] spelare riktigt länge ihop, och detta skriver jag inte för att jag spelade i ena laget. Dessa lag har spelat riktigt länge och faktist prestarat både på LAN och ONLINE. Nu gick klassfest spelare ihop med AIMAZING spelare för att det hände lite grejer som ni alla vet.

Aja, ni förstår poängen va? Skapa ett lag och ha roligt tillsammans och tänk inte på att vinna Eurocup det första ni gör. Bygg upp och spela och lär er spela med varandra. Det är så scenen ska tänka.. Nu är det bara pinsamt.

*Kan dra några undantag som Majesty, legenderna och OwnIT som lirat ett bra tag nu. Dem har kul och ställer inga krav. Det gäller att laget går igenom vilka krav dem vill sätta på sig själva och sedan spela efter det. Inte spela och hoppas på spons och vinst på LAN79 direkt. Jag säger inte att det är fel att byta spelare, men motivationen kan gå åt helvete när man gör det. Vi har sett en massa sådana fall. Håll ihop laget bara så går det :)

Mini Wall-of-text by major[sad]
Continue Reading...

Teamversus!

Vi såg senast giftig unt helblinde i Reason-gaming! Nu är dem i en ny satsning med filmstjärnan warclown! Det nya laget ser ni nedan:

TeamVersus

hudzG
stingeR
warclown
Helblinde
giftig

Vi önskar dessa lycka till!
Continue Reading...
 

Blogroll

Site Info

SOURCE QUIZ

SOURCE QUIZ

MAOOROOO

This interactive crossword puzzle requires JavaScript and a reasonably recent web browser, such as Internet Explorer 5.5 or later, Netscape 7, Mozilla, Firefox, or Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved to your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top of the page to allow the puzzle to load.

Text

En Svensk CS Source Blog Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template