lördag 13 december 2008

LOCKED

Continue Reading...

Det förflutna, nuet och framtiden!

CGS har lagt ner och den svenska scenen förlorade 2 bra lag och de räknades i min värld som sveriges stoltheter. Nu är det tyvärr nya tider för scenen och dem som toppar den svenska listan över klaner är just nu AIMAZING. Nu har nu de flesta svalt allt detta som hänt och då är det kanske dags för folk att ta tag i kragen och spela lite css, eller hur?

Sverige har för närvarande INGET top10 lag. Vi är så vana att det ska vara så, så folk har tagit sig förgivet att vi ska ha 1 eller 2 lag i toppen hela tiden. Så har det alltid varit när det gäller svenskar i istort sett alla sporter. KRIS är ordet alla utrycker sig om. Jag ser inte detta som någon kris utan en möjlighet utanför CGS att skapa något stort och som vi ser nu är orgor villiga att ta upp Sourcelag igen*smile*.

Vad är framtiden da? AIMAZING har klättrat på ranken (iaf min). Dessa killar har jobbat i 3 månader medans alla andra failar konstant och byter spelare här och där. Man blir inte bäst för att man gillar varandra eller praccar mot toplag i 1 vecka. Det tar tid så håll till eran klan och gör nått istället för att tänka högt. Vi har lite för många sånna klaner i sverige atm.

Framtiden kommer bli riktigt bra för både svensk och europeisk cs source! Det är inte tid än för Julafton och Nyårsafton är för nära. Vi behöver bara vänta efter nyår för då lär det hända grejer och vi hoppas gamla CGS profiler gör comeback i spelet. Det är riktigt många bra rutinerade spelare som inte har tagen på irc(=KLAN). Allt tar sin tid killar och tjejer. Detta är inte en kris utan en möjlighet för svensk cs source att etablera sig mer i eu scenen. Vad framtiden väntar vet ingen men med dem spelarna vi har så kan det bara båda gott, eller hur?

Scenen är på gliiiid, inte mer :)

Wall-of-text written by major -_- Ha en bra läsning så här på morgonen! Ska precis ta mitt kaffe.
Continue Reading...
 

Blogroll

Site Info

SOURCE QUIZ

SOURCE QUIZ

MAOOROOO

This interactive crossword puzzle requires JavaScript and a reasonably recent web browser, such as Internet Explorer 5.5 or later, Netscape 7, Mozilla, Firefox, or Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved to your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top of the page to allow the puzzle to load.

Text

En Svensk CS Source Blog Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template