fredag 19 december 2008

Intervju med jakKet från LBD

Vi såg nyligen LBD låta Niacus gå ner från sin position i laget pga jobb. Vi skrev då i samma veva om ofarre, en ung rackare som är rätt så okänd för oss i scenen. Intressant tyckte vi så vi tog kontakt med jakKet för mer info!

Hej jakKet! Kan du presentera dig för scenen?
God kväll major. Mitt namn är Jacob Öst, men är väl mer känd som jakKet eller GOONER. Jag har spelat nästan sedan starten av css. Tidigare lag värt att nämnas är väll Out Of Ammo som jag spelat för i ett par år.

Ert nya tillskott ofarre är rätt så okänd i scenen. Kan du berätta mer om denne unga talang?
Ofarre är bra mycket yngre än oss, och mindre erfaren. Men vi har sett stor potential i honom och jag tror han kan bli en Kéna JR. Han är väldigt lugn och trevlig av sig och uppträder mer moget än många andra lallare.

Vad tror du han kan bidra till laget och er fortsatta satsning?
Jag tror ofarre kommer bidra med mycket till lagets utveckling. Han har redan visat prov på individuell skicklighet, teamplay, initiativtagande och mogenhet. Men med lite erfarenhet så kommer han bidra till högre standard på LBD's spel. Vi är bara i uppbyggnadsskedet.

Nu är det nötning som gäller, vilka ligor har ni snackat om i klanen?
Vi har registrerat LBD på SGL, men inte lyckats anmäla oss till någon liga eller turnering ännu. Det har varit ont om sådant där nuförtiden. Men förmodligen så blir det SGL, alternativt också ESL och randomcuper när de dyker upp. Men först ska vi satsa på att träna ihop oss och få igång lagspelet.

Får tacka för en fin intervju :) Nåe sista ord?
Jag vill hälsa till mina nuvarande och tidigare lagkamrater. Halla fete lallers! Tack till dig major för denna intervjun och tack för intressant läsning på snackaru. Keep it up! =)

Vi tackar jakKet för en väl utförd intervju! Vi önskar LBD ett bra år-09! God Jul killar! :)
Continue Reading...
 

Blogroll

Site Info

SOURCE QUIZ

SOURCE QUIZ

MAOOROOO

This interactive crossword puzzle requires JavaScript and a reasonably recent web browser, such as Internet Explorer 5.5 or later, Netscape 7, Mozilla, Firefox, or Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved to your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top of the page to allow the puzzle to load.

Text

En Svensk CS Source Blog Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template