tisdag 9 december 2008

Intervju med Hukks ang. PAUSE

Nu kommer en liten intervju med spelaren HUKKS från laget PAUSE-GAMING. Vi vart frågade att ta denna intervju för att klara upp en del saker!

Tjena Hukksé! Kan du presentera dig för scenen?
H: Tja mitt namn är Kasper "Huks" Rasmussen med IRL nicket.se

Vad fick er att släppa Bioshout från Pause? Själv säger han att han lämnade.
H: Efter mycket tjafs och bråkande var vi tvungna att göra en ändring. Det funkade helt enkelt inte. Eftersom bioshout då själv la upp till kicken via sitt omogna sätt att vara på var det klart för oss. Han var det som stoppar upp vår utveckling.

Hur kommer eran fortsatta satsning med vink ta vägen? Är han bara AKUT stand-in eller mer?
H: Vi får se hur det blir med vink, vi tar emot honom med öppna famnar o hoppas helt enkelt på det bästa! Men som sakt skulle det vara stor uppgradring att få in vink istället för bioshout.

Har ni några planeringar när det gäller ligor/LAN?
H: Inget som vi har bestämt oss för än faktiskt. Men vi får se om vi antas till PAUSE-GAMING. Efter det får vi bestämmas oss mer om vad som ska ske i framtiden.

Får tacka för intervjun Hukksé! Inget mer du har på hjärtat?
H: Vill tacka dig för dina texter till vår låt :D Som kanske släpps inom ett tag :D (SECRET)

Vi får tacka Hukks för att få ta del av hans fritid för denna intervju!
Continue Reading...

PAUSE - En in, en ut?

Ännu en "en in, en ut" topic i scenen! I trilogins sista del(HOPPAS VI) hör vi PAUSE-GAMING göra sig av med b-rusharn Bioshout! Bioshout hade tackat nej till att spela så PAUSE hade andra planer på G! Detta kommer som en chock för scenen minst sagt då denna line tryade en månad för PAUSE! Nu ser det ut som dem spelar med föredetta TCM lirarn vink.

PAUSE-GAMING

Game
Rossen
Hukks
Brasken
vink?

Bioshout tog det rätt bra som vi hör! Han hade nog inga planer på att stanna länge! Vi önskar vink och hela PAUSE lycka till :D!!

- KÄLLA (BIOSHOUT LJUD)
Continue Reading...
 

Blogroll

Site Info

SOURCE QUIZ

SOURCE QUIZ

MAOOROOO

This interactive crossword puzzle requires JavaScript and a reasonably recent web browser, such as Internet Explorer 5.5 or later, Netscape 7, Mozilla, Firefox, or Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved to your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top of the page to allow the puzzle to load.

Text

En Svensk CS Source Blog Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template