måndag 8 december 2008

TCM vizzion!

snackaru hade rätt åter igen och var first och det är de som är viktigast :) LEVERANS PÅ EN NY NIVÅ! Nu har sourcebasen gått till Mazzah efter att ha läst på snackaru (inte skrivit i sin egen nyhet) och frågat efter ett statement. Vad gör de egentligen, vi har levererat det vi ska och det är de vi är bäst på :) Inge freelancers här inte! Vi jobbar för fame!

Laget som är nu officiellt enligt Mazzah är följade.. Ja vi kan skriva den en gång till!

Team Coolermaster

Fudzx
maths
ptk
n0rstedt
vizzion


Lycka till killar! Styr upp nu vizione!
Continue Reading...

Styrre intervjuar vink!

Ni såg alla att TCM har valt att låta vink gå! Nu gråter vink ut i en intervju med scenens egna Martin Jeppsson!

MartinJ: Hejsan Robin "vinkelsliparN" Perlborn, det är numera officielt att du inte spelar i Team-CoolerMaster längre.. Har du något att berätta om detta?
vink: Hejsan Martin Jeppsson, det är lungt visste det redan liksom. Vad mer ska man säga. ->B@cKsTabB<-

MartinJ: Känner du att du på något vis blivit behandlad annorlunda eftersom du härstammar från Arlöv (för er snackaru läsare som inte vet vad Arlöv är, google..)? eller detta har inte alls med kicken att göra?
vink: Haha. Vad många inte vet är att jag har kniffel på lan. Nej men serioLö$t det har det inte faktiskt

MartinJ: Du påstår dig blivit backstabbad, men det har samtidigt inget med Arlöv att göra.. för annars är ju ordvalet "backstab" asocierat till knivhugg i ryggen vilket förekommer då och då i Arlöv.. förklara dig?
vink: alltså backstabb för mig är 2 helt olika betyd3ls3r. Men det va inga knivhugg inblandade

MartinJ: Bortsett från den kriminella håla du kommer ifrån, och bortom alla knivhugg så hoppar vi direkt till den mer ointressanta biten, kommer du fortsätta spela datorspel? Eventuellt en ny karriär med din ökända miniligist till bror "GamE" ?
vink: kommer gå över till gameboy är tanken. Ingen kommentar angående game.

MartinJ: Gameboy säger du, din bror som är en pojke (boy) och nickar GamE, betyder detta faktiskt att du kommer lägga mer tid på denna varelse? Var ärlig nu Mr Perlborn.
vink: hahahahaha alltså... :D:D:D GAME ÄR EN MAN! jag kommer fortsätta spela css för skojs skulle tills det händer något.

MartinJ: Jag ser att du nu övergår till ironi som försvarsteknik, då vi alla vet att game är en boy, med detta antar jag att vi båda vill avsluta den mest ointressanta intervjun på länge... därför ger jag inte heller dig några slutord..hejr
vink: ny nivve på intervju

Tack vink och tyron för visat intresse!
Continue Reading...

AIMAZING.EU - Intervju

snackarus egna major har fått äran att inleda AIMAZING "player of the week". Intervjun är på en liten knackig engelska men vafan gör det! Intervjun kan ni läsa här.

Regga er på sidan för att lägga en kommentar. När ni är inne på sidan så kan ni regga era lag/klaner för det kommer att dyka upp bra grejer där :) More to come!

- AIMAZING
Continue Reading...

TCM nere på 4 man!?

Efter Dreamhack så är det en svensk tradition att folk drar lineup changes! Nästa på tur efter Druidzs förändringar är Team Coolermaster! Vink får lämna platsen i förmån för vizzion? Vink var den som hördes mest på DH och en av dem bästa i TCM på lan! Men ödet kan bedra!

Team Coolermaster Lineup:

Fudzx
maths
ptk
n0rstedt
vizzion?

[whois: viz\OFF]
› name: Fredrik
› address: ~aimstr_86@viz.users.quakenet.org
› channels: @#tcm.priv @#4kings @#divos @#default @#sweden.css (5)
› auth: viz
› server: *.quakenet.org (QuakeNet IRC Server)
› idle: 59s, signed on: 17:20:18 - 08/12/2008 (4h 35m 40s ago)
[/whois: 21:55]


Vizzion
har inte taggat på irc än men källorna är rätt säkra angående detta. Vi önskar iaf vink en fortsatt trevlig karriär och best of luck till nya TCM!

*Ty n3uro för ze investigation!
Continue Reading...
 

Blogroll

Site Info

SOURCE QUIZ

SOURCE QUIZ

MAOOROOO

This interactive crossword puzzle requires JavaScript and a reasonably recent web browser, such as Internet Explorer 5.5 or later, Netscape 7, Mozilla, Firefox, or Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved to your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top of the page to allow the puzzle to load.

Text

En Svensk CS Source Blog Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template