tisdag 25 november 2008

Roccat plockar upp xoxo!

Från roskilde, till magnitude till xoxo och nu slutplatsen då kanske: Roccat! Förhoppningsvis har dessa 5 danska titaner äntligen hittat hem. Det är ett väldigt stort lag, och en stor organisation - förhoppningsvis kan de komplettera varandras önskningar på alla plan. Spelandes för Roccat gör inga mindre än:

orga
rytme
jIMMY
FeTiSh
eXce

Första lanet för dom blir Dreamhack om 4 dagar. Vi på snackaru önskar dom både lycka till med Roccat samt med Dreamhack-turneringen. Andra året i rad?;)
Continue Reading...

Cafe-PAUSE Unpausar?

Det var ett tag sedan man hörde något nytt ifrån PAUSE, men nu verkar det kokas ihop någonting igen. Förra gången såg vi hur fudzx med flera krigade under PAUSE-fanan men nu satsar killarna på något lite annorlunda, för att quota kappez: "Pause vill få igång en långsiktig satsning inom CSS så det här kan vara vårat första steg mot det målet, ett ungt lag med potential. Vi får se ifall dessa grabbar har vad som krävs."

Nya PAUSE laget består utav dessa 5 killar:

status
rossen
hukks
game
bioshout

Killarna är inga större namn, men ej heller namn som ingen inte känner igen (iallafall för alla dom som testat på b-rushar eller mixar frekvent). Och förhoppningsvis är detta ett nytt lag som kan kriga i den svenska scenen. Om än laget är i en prövoperiod hos Pause (uppåt en månad skall dom testas sade kappez) så hoppas vi på snackaru laget lycka till och förhoppningsvis kommer vi se dom på framtida event, DH blir det iallafall inte då laget vill satsa på att spela ihop sig, att komma ut som underdogs och överraska känns som något som skulle hjälpa grabbarna.

Intervju med mera förväntas komma med laget när beslutet har tagits.
Continue Reading...

Tic-A-Tack Poker!


Nyligen kröntes en ny världsmästare i Tic-A-Tack Poker, ett spel Major har suttit och tränat in och Toby 'fnx' Master kommer in och äger upp sagda karl i. 3-0 i matcher stog det, sista matchen var den jämnaste. Där tårarna var nära på att rinna, först var det så att major hade ett perfekt upplägg med sina kort medans undertecknad hade lagt upp allting huller om buller. Major lade precis sitt sista kort och var säker på segern 3,850 poäng hade han uppnått medans jag låg på 1,150 jag utbröt i att "om ändå den där hjärter kungen hade kommit..." och tänkte att jag då kanske skulle ha haft en chans. Kort där efter utbryter major i ett "Neeeeej.." börjar skratta och fortsätter "det är inte sant". Hjärter kung låg där! Färg, stege, färgstege och lite annat och min poäng fastställdes till 4,250.

Screenshots kommer, tack för ett par 3 goda matcher Major, du vann dykningen iallafall! ;) Av någon anledning har jag bara 2 screenshots, Major har dock ett tredje i sin ägo, får se ifall även den kommer upp!








Uppdatering, POÄNGREKORD:

Continue Reading...

Inför DH: AIMAZING osvaR

Så här några dagar innan DH så blev det äntligen offentligt; AIMAZING kommer att dra sig till DreamHacks Counter-Strike: Source turnering. En normal dag på jobbet tänker osvaR, men det brister när snackaru vill ha sig en liten intervju. Support-Oscar ställde självklart upp och herr ocbap kommer som sagt med sitt lag att dra sig till DreamHack för att tävla om pall-plats, eller är det kanske herr självsäker himself och siktar dom på första platsen? Hur som helst är det säkert, AIMAZING skall dit! Jag tog tag i att styra upp en ny bild, ni minns kanske Det blev inget DH? här kommer iallafall, det blev dh:



Glada över nyheten var dom nog, eller nyheten och nyheten, dom visste det från början men valde att spela spratt med svenska folket om att dom inte skulle dit. Men glada är dom nog, inte kanske riktigt fullt så glada som orginala handbolls grabbarna. Men ifall herrarna lyckas vinna förväntas det självklart en till bild, tål att tänkas på är att pga. osvaRs mäktiga hals förra bilden valde jag att göra en halslös bild för att väga upp det. Balans, som det kallas. Och när vi likaså är inne på balans, så skall vi ta reda på hur mycket självbalans herr Sandgren har. Får jag äran att presentera; osvaR!

snackaru: Hejsan herr osvaR, för dom som kanske inte vet så mycket om dig skulle du väl kunna presentera dig lite kortfattat om vem du är?
osvaR: Sandgren, Oscar. 19 Jahre och gillar o spela kontry strajk. Bor i Göteborg och jobbar, traskar runt jag i några nya par Nike (najkee, just do it!) storlek 44 fast dom klämmer litegranna vid tårna. Spelar för närvarade med AIMAZING sedan några veckor tebax med min blodsbroder Oscar 'XperteN' Westling.

snackaru: Hur är förväntningarna? Hur känns det innan DH?
osvaR: Vi tar en match itaget, så får vi ser hur långt det räcker. Med tanke på XperteNs lanrutin tar jag det lugnt med mina predictions.

snackaru: Fair enough, vilka lag tror ni att ni kommer att ha svårast emot?
osvaR: xoxo.

snackaru: Hur har förberedelserna sett ut såhär inför DH?
osvaR: Vi har väl gått in lite mer för praccarna än vanligt, även spelat lite på helgerna.

snackaru: Hur känns det i laget inför lanet annars då? Tänker mest på den interna fighten mellan toox och XperteN? Ifall den händer, vem hejar du och vem tror du på?
osvaR: Det känns skitbra, det kommer nog till att bli ett kanon event för våran del, angående Oscar VS Tomaj bataljen tror jag nog Oscar går segrande med tanke på all bumbisaft som stuvarn o adjek kommer att injicera honom med.

snackaru: Några sista ord du skulle vilja framföra innan vi färdigställer den här intervjun?
osvaR: Vill tacka tobycolondee för denna trevliga kaffepaus. StuVarN och adjek för deras undergroundbizniz, och även alla andra i aimazing + folke/oakis (hej)

Med det skulle vi på snackaru vilja tacka osvaR för att han tog sig tiden ifrån jobbet med att besvara på våra frågor, mitt under intervjuen fick han besök utav påläggskalven som störde en del i mitt arbete men förhoppningsvis var det bättre för ocbap.
Continue Reading...

Ny vent att hänga på!

Vi har ser fatqueen gå upp och ner... Nästa att stängas va gruppens ventrilo :( Nu från den mörkaste av alla skogar reser sig gametoby ventrilo och skiner upp vardagen! Det är kallt ute, jag fryser :( Välkommen att spela era brushar och mixar på vår vent!

Ventrilo Info:

Server: gametoby.mine.nu
Port: 3784
Version: 2.1

Have a great time friends! Very much!

-creds till fnx_tobi23]foxkiller[
Continue Reading...

Slutspelsdags i SuperNova Series

TheSGL har nu släppt slutspelsträdet för SuperNova Series. Och vi måste rätta till en sak som vi skrev i förra nyheten att 2 lag från varje grupp går vidare. Adminen verkar inte ha så mycket koll tbh.

Vi fick en del svenska lag med oss till slutspel nu och det ska bli kul att följa dem!

Team Coolermaster vs. es gofiONES! e-Sports Club

Team OwnIT vs. uk Team-AnXiety

versatile-Gaming vs. fi Killing for Pleasure.css

Druidz vs. nl Flame Instinct.CSS

Matcherna spelas den 27e November 20:00/21:00! Det är bo3(bäst av 3 maps) som gäller! En sevärd match vore att se Druidz mot Flame Instinct.. om grabbarna kunde tillåta en TV för än gångs skull så folk kan se dem :D DH nerver? Lycka till grabbar!

- TheSGL
Continue Reading...
 

Blogroll

Site Info

SOURCE QUIZ

SOURCE QUIZ

MAOOROOO

This interactive crossword puzzle requires JavaScript and a reasonably recent web browser, such as Internet Explorer 5.5 or later, Netscape 7, Mozilla, Firefox, or Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved to your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top of the page to allow the puzzle to load.

Text

En Svensk CS Source Blog Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template