fredag 5 december 2008

r60 har gjort det igen!

Vi vet alla rykterna om r60 och varför bra klaner inte spelar där.. Nu hände det något igen som kan komma att vara det roligaste på länge. Visso JUL CUP har dragit igång med signups och dem utvalda lagen har delats inte i en lowcup och en highcup. Klassfest(GRUPPEN SPELARE ENDAST) tänkte att det var ett skönt tillfälle att spela lite helglir och även kunna vinna lite grejer på komplett.

1pris - 1000kr @ komplett.se / var
2pris - 400kr @ komplett.se / var

Då kommer chocken att klassfest inte blir intagna i highcupen... inte heller inte lowcupen! Alla sitter som frågetecken på venten och vi tog genast kontakt med ansvarig för cupen. Vi fick tag i [SaS]Wiking som berättade att lag som gått före är mer.. lyssna nu.. 'etablerade' inom r60. OK? Så GRUPPEN har spelat 6-7 säsonger och typ 100 laddermatcher förjäves i r60? OK att vi spelar under ett annat namn nu men det är samma 'etablerade' spelare.

Vi ragear lite och kollar runt på alla som blev antagna. Vissa lag tycker inte att dem platsar i highcupen och lowcupen SAKNAR 4 lag. Dessa blev borttagna för att dem inte tyvärr inte är etablerade nog. Då kommer nästa chock:

http://www.r60.org/?a=16&g=8&id=27526

Är dessa etablerade nog för en CSS cup? Borde inte de lira 1.6 istället och försöka tävla där? Dem har spelat ynka 5 laddermatcher GG. Kanske är det lite kompissnack mellan adminsen jag vet inte. Tyvärr gick herren och la sig innan han kunde svara på utfrågningen. Gör r60 rätt och som det ser ut nu är PoV lätt klara vinnare att vinna 1000kr/var @ komplett.se

Whina kan ni göra här

* "Mötesplatsen är #r60.cup på quakenet.org på IRC. Där ska minst 2 spelare från varje klan befinna sig hela cupen."

Tyvärr är det bara 26 st inkl. QBOT och admins i r60.cup. + 2 från klassfest. Inget svar från admin heller via pm. Dålig still från r60 och vi hoppas att komplett ser över detta senare.

GG r60 och GG etablerad sida!
Continue Reading...
 

Blogroll

Site Info

SOURCE QUIZ

SOURCE QUIZ

MAOOROOO

This interactive crossword puzzle requires JavaScript and a reasonably recent web browser, such as Internet Explorer 5.5 or later, Netscape 7, Mozilla, Firefox, or Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved to your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top of the page to allow the puzzle to load.

Text

En Svensk CS Source Blog Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template