torsdag 20 november 2008

Icy-Box #4 AIMAZING

Nyss spelades AIMAZING mot SNOGARD de_train och svenskarna gick segrande ur matchen!

AIMAZING 16-13 SNOGARD

Nästa match är mot mTw.AMD för andra gången i turneringen!

AIMAZING 16-12 mTw.AMD
Idag, 20:00
Map: de_inferno
SourceTV: 85.114.154.219:27020


Vi önskar er lycka till #1 in sweden!
Continue Reading...

#snackaru @ Quaknet.org

Efter vintern kommer alltid våren, och slutligen sommaren. Efter ett långt uppehåll med en blogg i dvala kommer även återupplivnaden - Snackaru är tillbaka. Ni minns kanske årets forna blogg där nyheter mer eller mindre sprutades ut, ~10-15 per dag snittade vi ett tag, och detta skall icket bli något undantag. Major skriver nyheter medans han sitter i morgonrock och äter ansjovis, röker pipa samt glor på SoulEater (vad Major har att säga om detta är inte relevant). Vad som däremot har med saken att göra, och varför denna nyhet skrevs ifrån första början (inte bara för att spräcka nollan) är att irc:en har gått från rätt full till jävligt tom. Nu kan vi bara se några få enstaka, vilseledda själar på ircens turbulenta spelserver där tusentals spelentusiaster gaddar samman för att snacka spelarenor för att utkämta bataljer på, eller bara skitsnack. #snackaru har glädjen att foga samman alla dessa aktiviteter, men utan folket så går det inte alls.

Vad väntar ni på? Lägg ankaret i botten, performa #snackaru nu! Och vänta inte för länge med det, som vi (Jag och Major) vet så är längtan efter något väldigt svårt och stundtals jobbigt, speciellt när det gäller pengar - eller hur EvilZone? Ja jag var tvungen, tack och hej!
Continue Reading...

TOP 10 SVERIGE

TOP 10 SVERIGE CSS

1. AIMAZING (XperteN, kaja, osvaR, pokke, MrBoysen)
2. Team-Coolermaster (vink, ptk, maths, fudzx, n0rstedt)
3. Druidz (n3uro, lurkz, cozman, toox, Xz1L)
4. hybris (HaZ, direktörn, immersion, pots, niq)
5. lallerbydefault (cadden, Zakarath, vailent, Niacus, jakKet)
6. xVera (multi, fjjotizz, xztazy, Rexz, Brasken, magnum, huxx_try)
7. Mortifer (Wayne, SmacK, enzyM, slajjven, chaNge)
8. Majesty (gets, Xiztence, GroggN, zonco, NiFi, DirkD, The Natural)
9. Prestigeous (Chidori, Zapguden, Explain, Moore, Hjorten, Mobbe)
10. OwnIT (alive, MeioR, Hille, Treety, mugg, Willy)

Listan är gjord av snackaru och rankad efter officiella resultat och lite egna uppfattningar men inga praccresultat. Ni kan whina hur mycket ni vill "De suger, vi vann över dem på pracc" cy@~ // SNACKARU!
Continue Reading...

Hybris i scenen!

CGS har lagt ner och HaZ har hållt igång i månader med Laget HYBRIS för att vara top-notch för vad som komma skall! Vi vet inte mycket om grabbarna men dem lirar för att hålla igång! :D Med i laget ser vi Erik "HaZ" Holm från tidigare Magnetik. Immersion och niq såg vi senast i wigwam som inte höll sådär länge :PP. Värt att notera är _Pojken med guldbyxorna_ Dirrens comeback i klan sammanhang! Vad vi hört är detta ingen satsning utan bara för gibbandet skull!

Pots sa till oss: "aa vi är fett bra"

Hybris!:

immersion
niq
pots
direktörN
HaZ

Vad ni än gör så önskar snackaru lycka till :) #hybris
Continue Reading...

theSGL SS omgång 2

Kul rubrik va? TheSGL har startat någon lol-liga för att få igång CSS-sektionen igen! Inga priser i denna säsong men om allt går vägen så kommer det senare skrev SGL för någon månad sen! Vi har en jädra massa svenska lag med i denna ligan och här kommer Omgång 2 för er som missat

Grupp D
Prestigeous 14-16 Mirage

Grupp E
TCM 0-0 OGC

Grupp F
Majesty.css 16-5 G^Merz.
Team OwnIT 16-3 z6oom.co.uk

GRUPP G
xVera 11-19 Swift

GRUPP J
Druidz 1-0 Team Privilege

GRUPP K
versatile-Gaming 4-16 Zenchú

Totalt finns det Grupper till bokstaven Q!!!!1 Lycka till i omgång 3 för våra svenskar :)

- TheSGL.com
Continue Reading...

AIMAZING i Icy-Box #4

Vi har sett wuzup (nu Druidz) faila i Icy Box men nu är AIMAZING på G att ta sig långt i den fjärde upplagan! Deras resa har gått bra tills Sjakki stod för motståndet! 11-16 på de_inferno och vi kommer följa deras resa i Lower-Bracket!

Aimazings resa genom turneringen - Winner-Bracket:

Lastshow 16-9
LaCuna 16-14
mTw.AMD 16-12
Sjakki 11-16

Lower-bracket

AIMAZING vs. SNOGARD
Torsdag, 20:00
Map: TBA
SourceTV: TBA

Continue Reading...

Snackaru är smått tillbaka :PPppPP

Aja! CGS har lagt ner, AIMAZING kommer inte på DH och fåglar sjunger utanför mitt fönster! Nu är snart Dreamhack Winter 2008 här och jag vette fan vad man ska göra. Jag har snickrat på en sida i månader och många har sett den och gett mig riktigt bra kritik :) Det enda jag behöver är en PRO-K0DAR3 med php skillz :)

Jag finns på ircen och sen hälsar jag alla välkomma igen! Det kommer vara lite nyheter men inte lika mycket som förr :P g_G
Continue Reading...
 

Blogroll

Site Info

SOURCE QUIZ

SOURCE QUIZ

MAOOROOO

This interactive crossword puzzle requires JavaScript and a reasonably recent web browser, such as Internet Explorer 5.5 or later, Netscape 7, Mozilla, Firefox, or Safari. If you have disabled web page scripting, please re-enable it and refresh the page. If this web page is saved to your computer, you may need to click the yellow Information Bar at the top of the page to allow the puzzle to load.

Text

En Svensk CS Source Blog Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template